İstanbul'dan yurt dışına uçmak artık 1 Euro'ya mümkün

Havayolu firması Pegasus, uçuş rotalarına Bosna Hersek'in Tuzla şehrinin eklenmesiyle yeni bir kampanya başlatıyor. Şirket, bu yeni rotadaki biletleri sadece 1 Euro'dan satışa sunacak. Bu kampanya ile Pegasus, seyahat severlere uygun fiyatlarla bu keyifli destinasyona seyahat etme fırsatı sunacak.

Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren bir haber geldi. Türkiye'nin önde gelen havayolu şirketlerinden Pegasus, yeni bir hat açılışı duyurdu. 12-15 Temmuz 2024 tarihleri arasında alınacak biletlerle Bosna Hersek'in Tuzla şehrine seyahat imkanı sunulacak. Bu seyahatler, 24 Ağustos 2024 ile 29 Mart 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Özel Fiyatlandırma: 1 Euro+ Vergiler

Yeni hattın açılışı nedeniyle Pegasus, biletleri özel bir kampanya ile satışa sunacak. Buna göre, yolcular biletlerini sadece 1 Euro artı vergiler karşılığında satın alabilecekler. Bu fırsatla, Bosna Hersek'in kültürel ve tarihi zenginliklerini keşfetmek isteyen yolcular için önemli bir fırsat doğmuş olacak.

Kampanya Sınırlı Sayıda

Pegasus'un başlattığı kampanya, toplamda 1500 koltukla sınırlı olacak. Bu nedenle, Bosna Hersek seyahati yapmayı planlayan yolcuların erken davranarak biletlerini ayırtmaları önem taşıyor. Sınırlı sayıdaki biletlerin hızla tükenmesi bekleniyor, bu yüzden ilgilenen yolcuların acele etmeleri gerekebilir.