27 Şehirde Bekçi Alımı İçin Başvurular Başladı

Bekçi olmak isteyen vatandaşlar için önemli bir fırsat doğdu. Türkiye genelinde 27 şehre bekçi alımı yapılacak. Bu ilanda KPSS şartı aranmıyor. Başvuru yapmak isteyen adayların belirli şartları yerine getirmeleri gerekmektedir. Detaylar için ilanı incelemeniz önerilir.

İŞKUR tarafından 27 şehre bekçi alımı yapılacağı duyuruldu. Bekçi olmayı hedefleyen vatandaşlar için önemli bir fırsat sunuluyor.

Bekçi Alımı Şartları

Bekçi alımı için belirlenen şartlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, sağlık sorunu bulunmamak, yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilmek ve İŞKUR kaydının olması yer alıyor. KPSS şartı aranmamaktadır.

İlana Başvuru

27 farklı şehirde çarşı ve mahalle bekçisi ile inşaat bekçisi pozisyonlarında istihdam edilecek. Antalya, İstanbul, Balıkesir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Eskişehir, Mersin, Kırklareli, Konya, Osmaniye, İzmir, Ankara, Aksaray, Bilecik, Tekirdağ, Burdur, Malatya, Ordu, Aydın, Bolu, Trabzon, Sakarya gibi şehirlerde bekçi alımı gerçekleştirilecek. Başvuru yapmak isteyen adayların İŞKUR resmi web sitesini ziyaret etmeleri gerekmektedir.