Erdoğan: "Narin'in Katledenler Adalet Önünde Hesap Verecek!"

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vahşice katledilen Narin'in acı haberi karşısında büyük bir üzüntü yaşadıklarını belirterek, söz konusu cinayeti işleyenlerin adalet karşısında hesap vereceğini vurguladı. Erdoğan, Narin'in trajik ölümüyle ilgili adaletin mutlaka yerini bulacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin Güran Açıklaması…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Canice, vahşice katledilen Narin’in acı haberi hepimizi derinden yaraladı; üzüntümüzün tarifi yok." dedi ve Narin'i katledenlerin adalet önünde mutlaka hesap vermesini sağlayacaklarını belirtti. 

21 Ağustos'ta Kuran Kursu'na giden ve bir daha Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki evine dönmeyen Narin Güran, 19 gün boyunca arandı.

Narin Güran'ın Cansız Bedeni Bulundu

Narin Güran'ın cansız bedeni, bugün Eğertutmaz Deresi'nde ekipler tarafından bulundu. Milyonların yüreğini burkan olayla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, "YAKINDAN TAKİP EDECEĞİM" diyerek süreci yakından takip edeceğini vurguladı ve adaletin sağlanacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıklamaları

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde na’şına ulaşılan Narin kızımıza Allah’tan rahmet niyaz ederek, "Canice, vahşice katledilen Narin’in acı haberi hepimizi derinden yaraladı; üzüntümüzün tarifi yok." dedi. 

Narin'in kayıp ihbarının alınmasından itibaren güvenlik güçlerinin yoğun bir şekilde çalıştığını belirterek, "Narin’i katledenlerin adalet önünde mutlaka hesap vermesini sağlayacağız." ifadelerini kullandı.

Adaletin Sağlanması İçin Kararlılık

Narin Güran'ın trajik ölümüyle ilgili olarak, Erdoğan, "Narin evladımızı bizden kopartanların hak ettikleri en ağır cezayı almaları için adli sürecin bizzat takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum." diyerek adaletin sağlanması için kararlı olduklarını belirtti.