Narin Güran için özel mezar yaptırıldı

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın acımasızca öldürülmesi sonrasında valilik tarafından yaptırılan mezarının yapımı devam ederken, ziyaretçiler mezarı ziyaret etmeye devam ediyor. Olayın yankıları sürerken, toplumun adalet talebi ve duyarlılığı da artmaya devam ediyor.

Narin Güran'ın Mezarı Yapıldı, Ziyaretler Devam Ediyor

8 yaşında Diyarbakır'da trajik bir şekilde hayatını kaybeden Narin Güran'ın mezarı valilik tarafından yaptırıldı ve ziyaretçiler mezarı ziyaret etmeye devam ediyor. 21 Ağustos'ta Bağlar ilçesindeki evinden Kur'an kursuna gitmek üzere çıkan Narin Güran, bir daha geri dönmedi ve 19 gün sonra cansız bedeni dere kenarında bulundu.

Narin'in Ardından Mezarının Yapılması Talebi

Narin'in defnedilmesinin ardından birçok kişi tarafından mezarının yapılması talebi ortaya çıktı. Diyarbakır Valiliği tarafından mezarın yapımı tamamlandı ve ziyaretçiler mezarı ziyaret etmeye başladılar.

Mezarın Yapımı Tamamlandı

Narin'in cenazesi defnedildikten sonra, Diyarbakır Valiliği tarafından mezarın yapımı tamamlandı. Ziyaretçiler, mezarlığı ziyaret etmek için sıraya girmeye başladılar ve Narin'in mezarı bir anıt haline geldi.

Tutuklanan Zanlılar

Narin Güran'ın ölümüyle ilgili olarak, anne Yüksel ve ağabey Enes Güran dahil olmak üzere 11 şüpheli tutuklandı. Diğer yandan, 2 şüpheli ve tutuklanan amca Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran ise jandarma nezaretinde tutulmaktadır.