A Milli Futbol Takımı, İzlanda ile İzmir'de karşı karşıya geliyor: Milli maç Hangi kanalda, saat kaçta?

Türkiye'nin A Milli Futbol Takımı, İzlanda ile karşılaşmak üzere İzmir'de maç yapacak. Maçın hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağı ise merak konusu. Takımın bu önemli mücadelesini izlemek isteyen futbolseverler için detaylar belirsizliğini koruyor.

A Milli Futbol Takımı İzlanda karşısında..

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta mücadele eden A Milli Futbol Takımı, ikinci maçında İzlanda ile karşılaşacak. Mücadele, İzmir'deki Gürsel Aksel Stadı'nda gerçekleşecek ve TV 8 ile EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Maç Detayları ve Hakemler

Mücadele, 21.45'te başlayacak ve Arnavutluk Futbol Federasyonu'ndan Enea Jorgji'nin düdük çalacağı maçta yardımcılıkları Denis Rexha ve Ridiger Çokaj yapacak. Dördüncü hakemlik görevini ise Eldorjan Hamiti üstlenecek.

Takım Durumu ve Sakatlıklar

Türkiye, gruptaki ilk maçında deplasmanda Galler ile berabere kalırken, İzlanda ise evinde Karadağ'ı mağlup etti. A Milli Takım'da kaptan Hakan Çalhanoğlu'nun sakatlığını atlatarak İzlanda maçında forma giymesi beklenirken, Barış Alper cezalı durumda. Ancak Merih Demiral'in cezası sona erdiğinden sahada olacak.

Geçmiş Karşılaşmalar ve İstatistikler

A Milli Takım ile İzlanda arasında oynanan 13 maçın 8'ini İzlanda kazanırken, 3'ü berabere bitti ve Türkiye 2 maçı kazandı.

 İki takım arasındaki mücadelelerde toplamda İzlanda 23 gol atarken, Türkiye 11 golle karşılık verdi. İki ekip arasındaki son maç Kasım 2019'da 0-0 berabere sonuçlandı.

Gelecek Maç ve Muhtemel 11'ler

A Milli Takım, İzlanda ile oynayacağı mücadelede muhtemel 11'de şu futbolcular yer alabilir: Mert Günok, Mert Müldür, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı, Zeki Çelik, Okay Yokuşlu, Hakan Çalhanoglu, Kenan Yıldız, Orkun Kökçü, Arda Güler, İrfan Can Kahveci.

 İzlanda'nın muhtemel 11'i ise şu şekilde olabilir: Valdimarsson, Sampsted, Hermannsson, Gretarsson, Tomasson, Anderson, Gudmundsson, Thordarson, Thosteinsson, Sigurdsson, Oskarsson.