19 Eylül 2024
weather
23°
Künye İletişim
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
BagimsizGazete Genel Haluk Levent İzmir’deki 9 Eylül Konseri İptal Mi Oldu?

Haluk Levent İzmir’deki 9 Eylül Konseri İptal Mi Oldu?

İzmir'de 9 Eylül'de düzenlenecek olan Haluk Levent konseri iptal edildi. Konser, şehitlerimize saygı duruşuyla gerçekleşecekti ancak organizatörlerin aldığı kararla etkinlik iptal edildi. Konserin iptal sebebiyle ilgili detaylar henüz paylaşılmadı. Şehitlerimizi anma etkinlikleri ise farklı etkinliklerle devam edecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haluk Levent  İzmir’deki 9 Eylül Konseri İptal Mi Oldu?

Tunceli'nin Karaoğlan mevkisinde yaşanan üzücü kaza, 4 kahraman askerimizin şehit olmasıyla sonuçlandı. Bu olay, İzmir’de 9 Eylül kutlamaları kapsamında düzenlenecek olan Haluk Levent konserinin iptal edilip edilmeyeceği sorusunu gündeme getirdi. Herkesin merak ettiği bu soruya yanıt aradık ve tüm detayları sizin için derledik.

Olayla ilgili olarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın yaptığı açıklamada, görev sırasında zırhlı aracın devrilmesi sonucu Jandarma Uzman Çavuşlar Ömer Eroğlu, Mehmet Aykanat, Orhan Burak Büyükçaylı ve Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Kızılateş'in şehit olduğu, Jandarma Astsubay Çavuş Muhammet Koyuncu’nun ise yaralandığı belirtildi. Bu acı haberin ardından, Milli Savunma Bakanlığı'ndan gelen bir diğer haberde, Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'ın Irak'ta şehit düştüğü bildirildi. Üsteğmen Ayar’ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun akrabası olduğu da öğrenildi.

Bu gelişmelerin ardından, İzmir'deki 9 Eylül kutlamaları çerçevesinde yapılacak olan Haluk Levent konserinin iptal edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. Ancak, alınan bilgilere göre konser iptal edilmeyecek. Aksine, konserde Kurtuluş Savaşı’nda ve dün hayatını kaybeden şehitlerimiz de anılacak.

Haluk Levent Konseri Nerede ve Saat Kaçta?

İzmir’in kurtuluşunun 101. yılı kutlamaları çerçevesinde gerçekleşecek olan Haluk Levent konseri, 9 Eylül 2024 tarihinde İzmir Enternasyonal Fuarı'nda, çim alanda saat 21:00’da başlayacak

. Konser boyunca hem Kurtuluş Savaşı’nda hayatını kaybedenler hem de yakın zamanda şehit düşen kahramanlarımız saygıyla anılacak.

Bu tür olaylar bizi derinden etkilerken, şehitlerimize duyduğumuz minneti dile getirmek de bir o kadar önemli.

 Haluk Levent gibi toplumun kalbinde yer edinen bir sanatçının bu anma etkinliğini konserinde gerçekleştirecek olması, duygusal bir atmosfer yaratacak gibi görünüyor.

Bu tür hassas dönemlerde kültürel etkinliklerin devam etmesi gerektiğini mi düşünüyorsunuz yoksa iptal edilmeleri mi daha doğru olur? Görüşlerinizi bizimle paylaşın ve bu konuda nasıl hissettiğinizi belirtmekten çekinmeyin!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kötü Kan Dizisi: Sürükleyici Hikayesi ve Ünlü Oyuncu Kadrosuyla Dikkat Çekiyor

Kötü Kan Dizisi: Sürükleyici Hikayesi ve Ünlü Oyuncu Kadrosuyla Dikkat Çekiyor