19 Eylül 2024
weather
23°
Künye İletişim
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
BagimsizGazete Genel Kızılcık Şerbeti Cemal Kimdir? Fırat Çelik Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Kızılcık Şerbeti Cemal Kimdir? Fırat Çelik Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Kızılcık Şerbeti, 3. sezonuyla heyecanla geri dönüyor ve kadrosuna yeni isimler ekleniyor. Kıvılcım'ın hayatına girecek olan Cemal karakteri, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Fırat Çelik'in canlandırdığı Cemal karakteriyle ilgili detaylar ve Fırat Çelik'in kariyeri hakkında merak edilen her şey haberimizde yer alıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kızılcık Şerbeti Cemal Kimdir? Fırat Çelik Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Kızılcık Şerbeti Dizisi Kadrosuna Yeni İsimler Katılıyor… Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün yazdığı, Ketche'nin yönetmenliğini üstlendiği Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosunda birçok başarılı oyuncu yer alıyor.

 Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Ceren Yalazoğlu, Feyza Civelek, Emrah Altıntoprak, Şebnem Bozoklu, Fırat Çelik, Özge Özacar, Şebnem Dönmez, Kaan Taşaner, Rahimcan Kapkap, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili ve Aliye Uzunatağan gibi isimler dizide rol alıyor.

Kızılcık Şerbeti Dizisi Yeni Sezona Merhaba Diyor

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi, yeni sezonu ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni sezonun başlamasıyla birlikte diziye yeni isimlerin katılması da merak konusu olmaya devam ediyor.

Fırat Çelik Dizinin Kadrosuna Dahil Oldu

Bu sezonun sürpriz isimlerinden biri de Fırat Çelik oldu. Başarılı oyuncu Fırat Çelik, Cemal karakterini canlandıracak ve dizinin hikayesine yeni bir soluk getirecek. Cemal karakteri, Kıvılcım'ın hayatında önemli bir rol oynayacak ve hikayenin seyrini değiştirecektir.

Fırat Çelik'in Kariyeri ve Yaşamı

Fırat Çelik, Almanya Federal Cumhuriyeti'nin Stuttgart bölgesinde doğmuş, ancak ailesiyle birlikte Türkiye'ye dönerek Tunceli'de büyümüştür. Eğitim hayatına Fransa'da devam eden Çelik, tiyatro oyunculuğu konusunda destek görmüş ve kariyerine bu alanda adım atmıştır.

Fırat Çelik'in Oyunculuk Kariyeri

Oyunculuk kariyerine 2006 yılında başlayan Fırat Çelik, tiyatro oyunları ve kısa filmlerle adını duyurmuş, daha sonra televizyon ve sinema projelerinde yer almıştır. Geniş kitlelerin tanıdığı oyuncu, son olarak Kızılcık Şerbeti dizisinde Cemal karakterine hayat vermektedir.

Fırat Çelik'in Bilinmeyen Yönleri

Fırat Çelik'in aslen Tuncelili olduğu bilinmektedir. 25 Mart 1981 doğumlu olan oyuncu, 1.82 boyunda ve 88 kg ağırlığındadır. Çelik, Kızılcık Şerbeti dizisi dışında Gelin Takımı, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, Saklı, Poyraz Karayel, Fatmagül'ün Suçu Ne?, 20 Dakika gibi yapımlarda da rol almıştır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ayazın Sonu Güneş: Ayaz'ı Birand Tunca Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? TV Dizileri ve Filmleri…

Ayazın Sonu Güneş: Ayaz'ı Birand Tunca Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? TV Dizileri ve Filmleri…